Community

New post

Post

2 followers Follow
0
Avatar
Daniel Waddon

incorrect url #

Hi there

Need some help as to why and how to fix this. The url for a website im working on is showing a very strange url http://www.mylocomote.com/#/Home/

I have tried to update the home url via the admin control panel on the home page but not sure how to fix this so if anyone can let me know how to correct this so the url shows as http://www.mylocomote.com/

Thanks for the help in advance

Please sign in to leave a comment.

3 comments

0
Avatar
Sam Clayton

Hello Daniel,

Hash sign '#' is not an issue but the feature of Moto CMS templates. It allows creation of unique virtual URLs and enables a number of important capabilities which are missing in today's rich web technologies including:

  • Bookmarking
  • Sending links via email or instant messenger
  • Finding specific content with the major search engines
  • Utilizing browser history and reload buttons

Unfortunately you can not change it because it is the part of Moto CMS engine and it is used for website navigation.

Best regards,
Sam Clayton

0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar
Daniel Waddon

Thank you for you time and reply. I do find this very strange as if the Moto cms website is using the same system then they have the correct way of displaying the url with no "#".

0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar
Sam Clayton

Hello Daniel,

The hash sign '#' is displayed only in the Moto CMS Flash templates. Please contact us if you have any further questions.

Best regards,
Sam Clayton

0 votes
Comment actions Permalink