Community

New post

Post

5 followers Follow
0
Avatar
Martin

Error while searching youtube.

When I "Add items" in the "Media Gallery Thumbnail List" and select YouTube from the upper right corner and type in the "Search YouTube:" section, I get an error saying : "Warning - Error while searching YouTube."

Anyone know what might cause this? I should be able to add youtube videos to a Photo Gallery Thumbnail list so they could be viewed from the Photo Gallery Preview window.

Is there any chance to also add vimeo videos to a Photo Gallery Thumbnail list? I am using MotoCMS 1.8.0

Cheers,

Please sign in to leave a comment.

8 comments

0
Avatar
Sam Clayton

Hello Martin

We have submitted a request for you to investigate this case. Please check your email and reply!

Best regards,
Sam Clayton

0 votes
Comment actions Permalink
0
Avatar
Kevin Jackson

I have the exact same problem. Has this been solved yet? I cannot add youtube video in my webiste unless I use an HTML widget and that ends up changing all the HTML widget through out my site preventing me from adding several videos.

0 votes
Comment actions Permalink
1
Avatar
Sam Clayton

Hello

In order to fix the issue with YouTube, you need updated your template to newest version. Please refer to our update guide. Also please do not forget to use binary mode while transferring files.

Best regards,
Sam Clayton

1 vote
Comment actions Permalink
1
Avatar
Sam Clayton

Hello Rufat

I have submitted a request for you to investigate this case. Please check your email and reply!

Best regards,
Sam Clayton

1 vote
Comment actions Permalink
0
Avatar
Rufat Aliyev

Updating my template is also fixed the issue. But my primary PC still responding with error even if I clear the browser cache.

Don't know the reason.

0 votes
Comment actions Permalink